Superlink

.

.

Hier zou ik meerdere links kunnen plaatsen maar er kan maar één de beste zijn. Deze link verwijst je naar een “TUTORIAL” waar uiteindelijk gevraagd wordt om < 20 Euro te betalen om de volledige versie te ontvangen, maar wees gerust, dit zouden weleens de twintig best geïnvesteerde Euros van je leven kunnen zijn.

.

De “Tutorial” is geschreven in het Engels (trouwens in zéér verstaanbare taal) maar kan, indien gewenst, eenvoudig vertaald worden door Google in eender welke taal. De vertalingen zijn weliswaar niet 100% correct maar je zal perfect verstaan wat er geschreven staat en waarover het gaat.

.

Ik stel voor dat je eerst de informatie leest over de persoon die deze “Tutorial” heeft geschreven.

De tutorial is geschreven in de vorm van een E – book en wil dus zeggen dat je heel eenvoudig de rubrieken die je het meest interesseren als eerste kan raadplegen.

.

Het is werkelijk de meest eerlijke informatie, vrij van commerciële doeleinden, die men momenteel lezen kan aangaande deze problematiek. Er worden hier geen loze beloftes gedaan maar eenvoudigweg op een correcte manier verteld waar het omdraait en wat je verwachten kan.

.

Veel leesgenot met Paul Ingraham’s Tutorial,

.

.

http://saveyourself.ca/tutorials/trigger-points.php

Advertenties
%d bloggers liken dit: