About me

.

.

Hoi,

 

Mijn naam is Jos, Belg van geboorte maar reeds geruime tijd woon- en werkachtig aan de Costa Blanca in Spanje.

 

Wat mijn bedoeling is met het schrijven van dit Blog, is mensen met spier- en gewrichtspijnen op een zo eenvoudig mogelijke manier duidelijk maken hoe en waar spierpijn meestal ontstaat. Ongeacht dit een zeer complex probleem is, bestaan er toch vrij eenvoudige maar nietemin zéér goed werkende behandelingen. Bovendien kunnen deze technieken zelf goed aangeleerd worden, ik zal er u dan ook graag mee helpen.

 

Als ex- topsporter heb ik, vooral gedurende de laatste jaren van mijn sportieve loopbaan, een ruime persoonlijke ervaring opgedaan met zowat alles wat te maken heeft met spier- en gewrichtspijnen (o.a. ten gevolge van kwetsuren), van eenvoudige verstuikingen tot ingewikkelde operatie’s, de gevolgen hiervan en ook de zoektocht naar de meest geschikte oplossingen.

 

Ik begrijp dan ook zeer goed wat het omhelst om een goede behandeling en/of, soms nog moeilijker, een geschikte behandelaar te vinden. Dat is trouwens één van de redenen waarom ik me, gedurende de laatste jaren van mijn sportloopbaan en nogsteeds, ben beginnen toeleggen op zowat alles wat met deze problematiek te maken heeft. Ik wou graag zelf weten wat er in ons lichaam gebeurd en welke oplossingen er voor handen zijn. Ik ben ondertussen gediplomeerd trainer, fysiek trainer, sportmasseur, auriculotherapeut en MTrPC (gespecialiseerd in E.R.T. behandeling en je kan bij mij ook online terecht om zelfbehandelingstechnieken aan te leren ), en heb reeds meerdere jaren praktijkervaring.

 

In de volgende pagina’s zal u een eenvoudige uitleg kunnen lezen over de werking van onze spieren, en wat spierpijnen meestal veroorzaakt en/of onderhoudt. Voor diegenen die een gedetailleerde uitleg wensen kunnen bij mij persoonlijk terecht “contact” of de “superlink” raadplegen.

 

Bedankt voor uw interesse,

 

Jos

.

“Geef je lichaam NIET wat je DENKT dat het nodig heeft, maar GEEF wat het NODIG heeft”

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: